2021-06-06 07:52:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A változás, habár felkavaró, de nagyon pozitív is lehet

Napi horoszkóp június 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint valaki beavat ma a féltve őrzött titkába. Legyél jó, és semmiképp se add tovább, és ne is akarj ítélkezni felette. Tanácsot is csak abban az esetben adj az illetőnek, ha az kifejezetten kér rá. Legyél olyan méltányos, amilyen mindig is vagy!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatodat, de ez csak addig tart, amíg komolyan veszed. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik rád várnak. Vedd észre! Várd a jót, és akkor az megtalál!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli tőled a mai nap. Szerencsére, most végre a tisztán látás sem hagy el. És a túlzott reményektől éppúgy tartózkodsz, mint a pesszimizmustól. Az este a szórakozásé.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudnál figyelni, mint a sajátodéra. Te a megérzések nagymestere vagy, így ez aligha jelenthet nehézséget neked. Ha így teszel, új mederbe terelheted a kedveseddel való kapcsolatodat is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rendet kellene tenned az életedben, és a környezetedben. A kettő természetesen hatással van egymásra. Ha a szerelmi életed zűrös, ha párkapcsolatod szorul reformra, arra is mágikus hatással lehet egy nagytakarítás.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy új kapcsolat lehetősége merül fel az életedben: csak annyira kösd le magadat, amennyire valóban képesnek tartod. Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor semmiképp se kockáztass: az új nem biztos, hogy tartós lesz, bár persze ez is benne van a pakliban.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lepd meg kedvesedet valami személyesen neki szóló dologgal. Az utóbbi időben kissé elmérgesedett köztetek a viszony, a látszat szerint eltávolodtatok egymástól. Közelítsétek szíveiteket! Hisz több az összekötő kapocs, mint a szakadás.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy izgalmas idegennel találkozhatsz, aki miatt nagyon is meglódul a fantáziád. Romantikus vágyaidat mind rá vetíted. Nyugodtan kezdeményezz, mert most szinte lehetetlen ellenállni a Skorpiónak!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy érezheted, tiéd a világ, sikerült elérned mindent, amit az utóbbi időben célul tűztél ki magadnak. A koranyár is teszi, hogy optimistábban látod a dolgaidat. Sok múlik azon, hogyan értékelsz. A jókedv, derű másképp láttat mindent.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mostanában talán túlzott érzékenységgel reagálhatsz bizonyos dolgokra. A lelki reakcióid, pedig akár testi tüneteket is produkálhatnak. Minél inkább lefojtod azokat, annál inkább. Add ki az érzéseidet, a negatívakat és a pozitívakat egyaránt!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon nehéz téged befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni rád. Látszólag persze neki is ellenállsz, de ez csak a látszat. Igaz, neked nagyon fontos, hogy mit mutatsz magadról. De jól teszed, ha hallgatsz az illetőre.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valami nagyon felzaklató történhet veled a közeljövőben. Talán szerelmi életedben történhet valami változás. Nem kell persze feltétlenül rosszra gondolnod. A változás, habár felkavaró, de nagyon pozitív is lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: